Prije četrdeset tri godine u tada malom planinskom mjestu, a sada naširoko poznatom turističkom centru sagrađen je hotel "Žabljak". U samom centru Žabljaka, kao lik u ogledalu, stoji okrenut durmitorskom vrhu Međed. Punih 40 godina bio je mjesto odmora i razonode turistima iz svih krajeva svijeta. Sada u novom ruhu, rekonstruisan, hotel "Žabljak" Vas poziva  da se prepustite čarima ambijenta.

Hotel Žabljak raspolaže sa 26 smještajnih jedinica, i to 7 studio apartmana, 4 poluapartmana, 13 soba sa francuskim ležajem, kao i 2 dvokrevetne sobe. Svaka od njih su dizajnirane po najvišim standardima, uz prateću opremu koja podrazumijeva mini bar, sef, luksuzno kupatilo, kablovsku televiziju, telefon, kao i besplatnu  internet konekciju. Za svakog gosta obezbijeđen je i parking prostor.

Da bi Vaš boravak bio još ugodniji na raspolaganju Vam stoji mini spa centar, u kojem možete uživati u čarima džakuzija, saune, teretane i masaža.  Za najmlađe je tu igraonica. 

Ponudu hotela čini i restoran koji nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, te Caffe-Bar Međed sa prijatnim ambijentom i toplom atmosferom koja pogoduje opuštanju. U sklopu hotela se nalazi kongresna sala, idealna za organizaciju poslovnih okupljanja, seminara, obuka i press konferencija.

Priuštite sebi i Vašim bližnjima nezaboravan odmor u ekskluzivnom hotelu "Žabljak".